lunes, 6 de febrero de 2017

Caldeirada de raia // Caldeirada de raya

Caldeira de raia, para facela, tres ás de raia duas patacas, media cebola, tres dentes de allo, pimentón e aceite.
Caldeirada de raya, para hacerla, tres alas de raya, dos patatas, media cebolla, tres dientes de ajo, pimentón y aceite.






os tempos son sinxelos, primeiro poñemos a cocer as patacas, 20 minutos e cando vaian 8, poñemos as ás de raia.
los tiempos son sencillos, primero ponemos a cocer las patatas, 20 minutos y cuando vayan 8, ponemos las alas de raya.







mentras facemos o rostrido, aceite, os allos, doramos e añadimos unha cullarada o gusto de pementon, eu dulce, arrefriamos o aceite con vinagre para evitar que se nos queime o pementón, e un pouco da auga de cocer as patacas e a raia.
mientras hacemos el rostrido, aceite, los ajos, doramos y añadimos una cucharada al gusto de pimiento, yo dulce, enfriamos el aceite con vinagre para evitar que se nos queme el pimentón y un poco del agua de cocer las patatas y la raya.







unha vez cocidas as patacas e a raia, engadimos o rostrido.
una vez cocidas las patatas y la raya, añadimos el rostrido.





bo proveito !!

1 comentario: