Un manxar
Un manjar
a primeira vez que fago espárragos, teño que decir que ata agora sempre foi un prato sinxelo, abrir un bote e servir, desde hoxe, seguro que non será asi.
la primera vez que hago espárragos, tengo que decir que hasta ahora siempre fue un plato sencillo, abrir un bote y servir, desde hoy, seguro que no será asi
cun pelador, pelamos os esparrágos, e collendo polo extremo partimos o espárrago, a parte superior é a que se emprega. Auga con sal, cando empeze a ferver poñemos as pezas e vintecinco minutos...
con un pelador, pelamos los espárragos, y cogiendo por el extremo partimos el espárrago, la parte superior es la que se utiliza. Agua con sal, cuando empiece a hervir ponemos las piezas y veinticinco minutos...
cun garfo, comprobamos a textura
con un tenedor, comprobamos la textura
cun pouco de mahonesa, espectaculares, non hai nada que comparar cos de bote, por moi bos que sexan eses botes.
con un poco de mahonesa, espectaculares, no hay nada que comparar con los de bote, por muy buenos que sean eses botes.
bo proveito!!
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