jueves, 31 de marzo de 2016

Pisto

Pisto, un xeito de comer verduras e que combina con moitas cousas.
Ingredientes: Allo, Cebola, Pemento, Berenxena, Calabacín, caiena e tomate triturado
Pisto, una forma de comer verduras y que combina con muchas cosas.
Ingredientes: Ajo, cebolla, pimiento, berenjena, calabacín, cayena y tomate triturado




O primeiro e poner dous dentes de allo, non fai falla picalos moito porque teño intención de triturar todo o final.
Lo primero es poner dos dientes de ajo, no hace falta picarlos mucho porque tengo intención de triturar todo al final.




Cebola, sal e a caiena, mentras están pochando uns minutos...
Cebolla, sal y la cayena, mientras están pochando unos minutos...







Cortamos o pemento, a berenxena e o calabacín,  e engadimos a tixola
Cortamos el pimiento, la berenjena y el calabacín, y añadimos a la sartén








Despois de cinco minutos, eu sacolle a caiena, por motivos de gustos familiares, hai que cociñar para todos, se por min fora ainda quedaba bastante mais tempo.
Despues de cinco minutos, yo le saco la cayena, por motivos de gustos familiares, hay que cocinar para todos. Si por mi fuera aun quedaba bastante mas tiempo.





 
E engadolle como 150 ml de tomate
Y le añado como 150 ml de tomate



 
 
15 minutos a lume baixo, con dúas tixolas de tamaño similar non precisades tapa...
15 minutos a fuego bajo, con dos sartenes de tamaño similar no necesitais tapa...









Asi xa esta perfecta, pero imos darlle unha volta.
Asi ya esta perfecta, pero le vamos a dar una vuelta.





O vaso e trituramos.
Al vaso y trituramos.











Con cus-cus e raxo de polo... impresionante e recomendable.
Con cus-cus y raxo de pollo...  impresionante y recomendable.




No hay comentarios:

Publicar un comentario