jueves, 14 de abril de 2016

Xarda a prancha // Caballa a la plancha


Xarda un peixe azul rico e barato, e moi doado de facer tanto o forno como a prancha. Nesta ocasión decanteime pola segunda opción.
Caballa un pescado azul rico y barato, y muy fácil de hacer tanto al horno como a la plancha. En esta ocasión me decanté por la segunda opción.
 

 
 
Xardas, na pescadería, se non queremos facer nos os filetes, seguro que a nosa pescateira faraos sen problema.
Caballa, en la pescaderia, si no queremos hacer nosotros los filetes, seguro que nuestra pescatera los hará sin problema.
 
 
unha vez que temos os filetes, un pouco de aceite e un dente de allo picado e deixamos como unha hora mariñando.
una vez que tenemos los filetes, un poco de aceite y un diente de ajo picado y dejamos como una hora marinando.
 
 
ca prancha ben quente, primeiro polo lado da carne un par de minutos e despois outros dous ou tres pola banda da pel.
con la plancha bien caliente, primero por el lado de la carne un par de minutos y después de dos o tres por el lado de la piel

 
 
e para empratar, eu acompañeinos con unhas patacas e espárragos trigueiros o vapor. Non quedou nada, co que confirmo que estaban ricos e disque queren repetir....
y para emplatar, yo los acompañé, con una patatas y espárragos trigueros al vapor. No quedo nada, con lo que confirmo que estaban ricos y dicen que quieren repetir...
 
 
bo proveito !!
 


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