domingo, 9 de noviembre de 2014

fabada en olla express


Unha fabada en olla express, rapida e que de un dia para o outro esta impresionante.
Una fabada en olla express, rápida y que de un dia para otro esta impresionante.

Ingredientes: 400 gramos de fabas, unha cebola, dous dentes de allo, un paquete de campango ( chourizo, morcilla e touciño entrefebrado ), e a nos como nos gusta, engadímoslle un chourizo mais.
Ingredientes: 400 gramos de habas, una cebolla, dos dientes de ajo, un paquete de campagno (chorizo, morcilla y panceta ) y a nosotros como nos gusta, le añadimos un chorizo mas.



a única elaboracion previa que hai que facer, e poñer as fabas a remollo en auga 12 horas antes da elaboracion. Eu poñoas pola maña, xa que fago a fabada pola noite para comer o dia seguinte.
la única elaboración previa que hay que hacer, es poner las habas a remojo en agua 12 horas antes de la elaboracion. Yo las pongo por la mañana, ya que hago la fabada por la noche para comer al dia siguiente.


mais sinxelo non pode ser. Poñemos na olla express, as fabas, cebola e allos, o chorizo, morcilla e touciño entrefebrado, cubrimos de auga como un dedo mais, pechamos a olla, no máximo cando suba o indicador de presión,  20 minutos.
mas sencillo no puede ser. Ponemos en la olla express las habas, cebolla y ajos, el chorizo, morcilla y panceta, cubrimos con agua como un dedo mas, cerramos la olla, en el máximo cuando suba el indicador de presión, 20 minutos




despois de abrir a olla, retiramos a carne e chourizos para cortar, e a cebola, allo e unhas poucas fabas para triturar e volver a engadir a pota, un consello, non poñades unha culler na pota, uns meneos e pechamos,  deixamos repousar ata o dia seguinte.
después de abrir la olla, retiramos la carne y chorizos para cortar, y la cebolla, ajo y unas pocas habas para triturar y volver a añadir a la pota. Un consejo, no pongais una cuchara en la pota, unos meneos y cerramos, dejamos reposar hasta el dia siguiente.



Unha fabada rica e feita en media hora, servimos en prato fondo, con culler e un bo pan para mollar... 
Una fabada rica y hecha en media hora, servimos en plato hondo, con cuchara y un buen pan para mojar...


bo proveito !!

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