domingo, 4 de enero de 2015

magret de pato


unha carne deliciosa
una carne deliciosa.
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ingredientes: un magret de pato.



o unico que hai que faceller son uns cortes en rombo na parte graxa sen chegar a carne, e salgamos un pouco.
le unico que hay que hacerle son unos cortes en rombo en la parte grase sin llegar a la carne, y salamos un poco.




neste punto, poñemolo nunha tixola quente, e sen mais, como solta moita graxa imos retirandolla.
en este punto, ponemos en una sarten caliente, y sin mas, como suelta mucha grasa la vamos retirando.




uns seis ou sete minutos, polo lado da graxa,  damoslle a volta , e dous minutos polo lado da carne.
unos seis o siete minutos, por el lado de la grasa, le damos la vuelta, y dos minutos por el lado de la carne.



retiramos, deixamos repousar un momento e fileteamos, ese é o punto que me gusta a min, pero se gusta mais fieto, con pasalo outra vez volta e volta pola tixola, un placer de comida.
retiramos, dejamos reposar un momento y fileteamos, ese es el punto que me gusta a mi, pero si gusta mas hecho, con pasarlo otra vez, vuelta y vuelta por la sarten, un placer de comida.


acompañado cas peras caramelizadas, deste blog.. umm
acompañado con las peras caramelizadas, de este blog, umm



bo proveito !!

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