Semrpe que fago este prato, acordome da miña infancia cando a miña nai nolo facia na casa, moi sinxelo e polo menos a min gustame moito.
Ingredientes: ovas de merluza, ovos, fariña, un pouco de vinagre.
Siempre que hago este plato, me acuerdo de mi infancia cuando mi madre nos lo hacia en casa, muy sencillo y por lo menos a mi me gusta mucho.
Ingrediente: huevas de merluza, huevos, harina, un poco de vinagre.
O primeiro e por as ovas de merluza a cocer, entre dez e doce minutos, e a auga cun pouco de vinagre, unha vez cocidas, van para o frigorifico unha media hora, eso vai facer que o podamos traballar mellor.
Lo primero es poner las huevas de merluza a cocer, entre diez y doce minutos, y la agua con un poco de vinagre, una vez cocidas van al frigorifico una media hora, eso va ha hacer que lo podamos trabajar mejor.
despois de sacalas do frigorifico, cortamolas en rodaxas, ou enteiras, ou facemos como croquetas, o gusto, pero asi é moi comodo de comer, como se foran pinchos.
despues de sacarlas del frigorifico, las cortamos en rodajas, o enteras, o hacemos como croquetas, al gusto, pero asi es muy comodo de comer, como si fueran pinchos
pasamolas por fariña, ovos, e fretimolas como unha romana, e a comer..
las pasamos por harina, huevos, y las freimos como una ramona, y a comer...
Bo proveito !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario