Rico e doado de facer, mais non se pode pedir.
Rico y fácil de hacer, mas no se puede pedir.
Ingredientes: Calabaciña 300 gramos, con pel e sen pebidas, 125 ml de aceite de xirasol, 200 gr de sucre, 250 gr de fariña, 50 gr de cacao puro en po, un sobre de fermento royal, un sobre de estracto de vainilla, unha pizca de sal.
Ingredientes: Calabacin 300 gramos, con piel y sin pepitas, 125 ml de aceite de girasol, 200 gr de azúcar, 250 gr de harina, 50 gr de cacao puro en polvo, un sobre de levadura royal, un sobre de estracto de vainilla, una pizca de sal
Cortamos a calabaciña, no noso caso, era unha moi grande, e sacamolle as pebidas, e imos triturando
Cortamos el calabacín, en nuestro caso, era uno muy grande, y le sacamos las pepitas, y vamos triturando.
mesturamos o fermento ca fariña e o estracto de vainilla co sucre
mezclamos la levadura con la harina y el estracto de vainilla con el azúcar.
engadimolo a calabaciña
lo añadimos al calabacín.
engadimos o aceite e imos mesturando
añadimos el aceite y vamos mezclando
agora a fariña
ahora la harina
e por ultimo o cacao en po
y por último el cacao en polvo
nun molde para forno, poñemoslle un papel de fornear
en un molde para horno, le ponemos un papel de hornear
o forno a 180º, entre 25´ e 30´, e deixamos repousar
al horno a 180º, entre 25´ y 30´, y dejamos reposar.
despois de 30 minutos, umm
después de 30 minutos, umm
No hay comentarios:
Publicar un comentario