martes, 26 de septiembre de 2017

espaguetis con sardiñas // espaguetis con sardinas



Cando toca xantar só e non quero romperme moito a cabeza, un prato de dez minutos...
Cuando toca comer solo y no quiero romperme mucho la cabeza, un plato de diez minutos...

  
 unha lata de sardiñas, canto mellor sexan, mellor estará o prato un dente de allo, e uns espaguetis.
 una lata de sardinas, cuanto mejor sean, mejor estará el plato, un diente de ajo, y unos espaguetis.

Os espaguetis poñemolos a facer na tixola, oito minutos, xa esta no blog como era, pero se nos vos acordades pincha aquí e xa os temos feitos, o tempo suficiente para facer o resto do prato. Cortamos o dente de allo fino, e co aceite das sardiñas salteamolos, as sardiñas, cortamolas en anacos, ou non como se queira, e mesturamos todo. Eu despois puxenlle un pouco de aceite picante que me fixera miña irman, que gardo para momentos donde non teño mais comensales na mesa porque na casa non gusta moito o picante e que lle dan un toque especial.
los espaguetis los ponemos a hacer en la sarten, ocho minutos, ya esta en el blog como era, pero si no os acordais, pincha aquí y ya los tenemos hechos, el tiempo suficiente para el resto del plato. Cortamos el diente de ajo fino, y con el aceite de las sardinas lo salteamos, las sardinas, las cortamos en trozos o no, como se quiera, y mezclamos todo. Yo después le puse un poco de aceite picante que me hiciera mi hermana, que guardo para momentos donde no tengo mas comensales en la mesa porque en casa no gusta mucho el picante y que le dan un toque especial.





 
Dez minutos desde o principio, mesturamos emplatamos e a mesa.
Diez minutos, desde el principio, mezclamos emplatamos y a la mesa



 
Non queda nada, e mais sinxelo non pode ser
no queda nada, y mas sencillo no puede ser


 bo proveito


No hay comentarios:

Publicar un comentario