lunes, 7 de julio de 2014

Espaguetis carbonara


Unha receita moi sinxela, barata e rica.
Ingredientes: 400 ml de tona, 200 de pavo, media cebola e un ovo.
Una receta muy sencilla, barata y rica.
Ingredientes: 400 ml de nata, 200 gramos de pavo, media cebolla y un huevo.
 
 
O primeiro é pochar a cebola
lo primero es pochar la cebolla
 
cando a teñamos ben pochada, engadimos o pavo, ou touciño entrefebrado o gusto, pero neste caso toca pavo.
cuando la tengamos bien pochada, añadimos el pavo, o bacon al gusto, pero en este caso toca pavo.


añadimos a tona o mesmo tempo que poñemos os espaguetis a cocer e os cinco minutos, retiramos a tixola do lume para que vaia enfriando un pouco antes de engadir a xema dun ovo.


un truco para separar a xema e a clara, sen que se nos complique nada, pero por suposto as mans teñen que estar limpas... se non ¡¡ non vale.!!
un trucho para separar la yema y la clara, sin que se nos complique nada, pero por supuesto las manos tienen que estar limpias... si no ¡¡ no vale !!
 
 
 
unha vez que pasan uns tres minutos, podemos engadir a xema, o motivo é que se poñemos a xema ca tona moi quente en vez de que se integre na salsa, acabaría callándose o ovo.
una vez que pasan unos tres minutos, podemos añadir la yema, el motivo es que si ponemos la yema con la nata muy caliente, en vez de que se integre en la salsa, acabaría cuajándose el huevo.

 
 

escurrimos os espaguetis e sen pasalos por agua fría, poñemolos na tixola e remexemos ben e servimos.
escurrimos los espaguetis y sin pasarlos por agua fría, los ponemos en la sarten y mezclamos bien y servimos.
 
Se os pratos quedan asi... será que esta rico...
Si los platos quedan asi... será que esta rico...
 
 
¡¡ bo proveito !!
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario