Un xeito de facer a merluza ou outro pescado rico e sen moitas complicacions.
Una forma de hacer la merluza o otro pescado rico y sin muchas complicaciones.
Ingredientes: Unha cola de merluza, gambas, patacas, pemento, cebola, tomate, salsa de soia e aceite.
Ingredientes: una cola de merluza, gambas, patatas, pimiento, cebolla, tomate, salsa de soja y aceite.
eu puxenno todo en cru, pero despois de feito, creo que a próxima vez que o faga, pasarei un pouco as verduras e patacas para que queden mellor.
Primeiro fago unha cama de patacas e poño o pescado por riba.
yo lo puse todo en crudo, pero después de hecho, creo que la próxima vez que lo haga, pasare un poco las verduras y patatas para que queden mejor.
Primero hago una cama de patatas y pongo el pescado por encima.
seguimos poñendo pemento cebola gambas e tomate, un chorro de salsa de soia e aceite.
seguimos poniendo pimiento, cebolla, gambas y tomate, un chorro de salsa de soja y aceite.
pechamos ben o paquete de papel de aluminio e poñemos no forno prequentado a 200º, a 180º durante 15 minutos, por eso comentaba que a próxima as verduras e patacas lle vou a dar unha pasada pola tixola antes, o pescado quedou perfecto, pero as verduras precisaban un pouquiño mais.
cerramos bien el paquete de papel de aluminio y ponemos en el horno precalentado a 200º, a 180º durante 15 minutos, por eso comentaba que la próxima las verduras y patatas le voy a dar una pasada por la sarten antes, el pescado quedo perfecto, pero las verduras necesitaban un poquito mas.
coidado o abrir o paquete, pode queimar.
cuidado al abrir el paquete, puede quemar.
o final non quedou nada no prato.
al final no quedo nada en el plato.
bo proveito!
No hay comentarios:
Publicar un comentario