Un xeito rico de facer patacas a brasa (tamen se poden facer no forno) e para unha parrillada, fan un complemento espectacular cun pouco de salsa de parrilla.
Una forma rica de hacer patatas a la brasa (tambien se pueden hacer al horno ) y para una parrillada, hacen un complemento espectacular con un poco de salsa de parrilla
patacas un pouco de manteiga e papel de aluminio
patatas, un poco de mantequilla y papel de aluminio.
lavamos moi ben as patacas, un pouco de sal, un pouco de manteiga, e facemos un bo rolo.
lavamos muy bien las patatas, un poco de sal, un poco de mantequilla, y hacemos un buen rollo.
cando teñamos as brasas, poñemos os rolos e enterramolas nas brasas, depende do tamaño da pataca, pero entre trinta e coarenta minutos...
cuando tengamos las brasas, ponemos los rollos y las enterramos en las brasas, depende del tamaño de la patata, pero entre treinta y cuarenta minutos...
cando retiremos as patacas, coidado que estan quentes, abrimos quitamos a pel, e a xantar...
cuando retiramos las patatas, cuidado que estan calientes, abrimos, quitamos a pel, e a comer...
Salsa parrillada
un pouco de todo, e a gozar...
un poco de todo, y a gozar...
Bo proveito !!
Espectaculares. Y además ... patata gallega: insuperable.
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