jueves, 27 de octubre de 2016

Dedos de Samaín // Dedos de Halloween

Terrorificos dedos de Samaín, que sen dubida faran as delicias dos cativos e adultos.
Terrorificos dedos de Halloween, que sin duda haran las delicias de los niños y adultos

Ingredientes: manteiga, fariña, azucre glass e vainillado, amendoas raladas e crus.
Ingredientes: mantequilla, harina, azucar glass y vainillado, almendras rayadas y crudas.

 225 g de fariña
225 g de harina

 25 g de améndoas raiadas
25 g de almendras rayadas.

 unha cullarada de azucre vainillado
una cucharada de azúcar vainillado


50 g azucre glass
50 g azúcar glass

 125 g de manteiga e un pouco de sal
125 g de mantequilla y un poco de sal

 mesturamos a fariña o azucre a manteiga e amasamos
mezclamos la harina el azucar la mantequilla y amasamos.











 cando xa temos a masa traballada, engadimos a améndoa e o azúcre vainillado.
cuando ya tenemos la masa trabajada, añadimos la almendra y el azúcar vainillado.




 Deixamos repousar vinte minutos e mentras prequentamos o forno a 200º
Dejamos reposar veinte minutos. y mientras precalentamos el horno a 200º

 collendo un pouco de masa facemos os dedos, unha améndoa con un pouco de mermelada para a unlla e imos metendo na bandexa para fornear.
cogiendo un poco de masa hacemos los dedos, una almendra con un poco de mermelada para la uña y vamos metiendo en la bandeja para hornear.


 cun coitelo facemos as falanxes para darlle mais realismo.
con un cuchillo hacemos las falanges para darle mas realismo.




 antes de metelos o forno damoslle unha pasadiña de brocha con leite
antes de metelos en el horno le damos una pasada de brocha con leche.


20 minutos...




 Ñam Ñam..

¡ bo proveito e bo Samaín!

No hay comentarios:

Publicar un comentario