lunes, 4 de agosto de 2014

chips de pel de pataca // chips con piel de patata.


Un impresionante descubrimento, ca pel de pelar patacas e que sempre acaban no lixo, despois de escoitar un comentario dun cociñeiro en "canal cocina", decidin probar e a verdade é que resultou do mais exitoso na casa.
Un impresionante descubrimiento, con la piel de pelar patatas y que siempre acaban en la basura, después de escuchar a un comentario de un cocinero en "canal cocina", decidi probar y la verdad es que resulto de lo mas exitoso en casa.

 
o primeiro é lavar ben as mondas, xa que sempre pode quedar algún resto de terra. Eu cambielle duas veces a auga, e despois paseinas por debaixo da villa antes de sécalas ben antes de poñelas en aceite a 150º, un pouco menos que cando queremos facer patacas fritidas.
lo primero es lavar bien las mondas, ya que siempre puede quedar algún resto de tierra. Yo le cambie el agua dos veces, y después las pasé por debajo del grifo antes de secarlas bien antes de ponerlas en aceite a 150º, un poco menos que cuando queremos hacer patatas fritas.

 
 
non precisan moito tempo, pero eu quería que me quedaran un pouco mais torradas.
no necesitan mucho tiempo, pero yo quería que me quedaran un poco mas tostadas.

 
poñer nun prato, salgar e cunha cervexa fría, unha sorpresa en cada bocado.
poner en un plato, salar y con una cerveza fría, una sorpresa en cada bocado.

 
¡¡ bo proveito !!
 


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