Atoparedes centos ou miles de receitas de ovos fritidos, pero se vos gusta mollar na xema, convidovos a facelos asi, eso si, teñen que ser ovos de confianza e estar a temperatura ambiente, se os sacades da neveira, polo menos unha hora antes. Nos aproveitamos que a "avoa Ananda" nos dou unha ducia para gozar de este pedazo prato.
Encontrareis cientos o miles de recetas de huevos fritos, pero si os gusta mojar en la yema, os invito a hacerlos asi, eso si, tienen que ser huevos de confianza y estar a temperatura ambiente, si los sacais de la nevera, por lo menos una hora antes. Nosotros aprovechamos que la "abuela Ananda" nos dio una docena para gozar de este pedazo plato.
Eu desde logo, podo comer centos de pratos elaborados, raros, de outros países, pero desde logo cando me preguntan cal é o meu prato favorito, non hai dúbida. ¡¡ ovos con patacas fritidas !!
Yo desde luego, puedo comer cientos de platos elaborados, raros, de otros países, pero desde luego cuando me preguntan cúal es mi plato favorito, no hay duda. ¡¡ huevos con patatas fritas !!
para facer estes ovos, o primeiro separar a xema da clara.
para hacer estes huevos, lo primero separar la yema de la clara.
e poñemos en dous pratos, o único que pasamos pola tixola é a clara, as xemas poñeranse xa cando empratemos e se vos gusta mollar, seguro que repetides.
y ponemos en dos platos, lo único que pasamos por la sarten es la clara, las yemas las añadiremos cuando emplatemos y si os gusta mojar, seguro que repetiréis.
¡¡ bo proveito !!
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