Rica, doada e económica.
Rica, fácil y económica.
Ingredientes: sobre dous quilos de cabaza, duas cenorias, duas patacas, dous tomates pera, un porro.
Ingredientes: sobre dos kilos de calabaza, dos zanahorias, dos patatas, dos tomates pera, un puerro.
cortamos o porro, as cenorias, os tomates en anacos grandes e poñemolos na pota mentra pelamos as cabazas e as patacas.
cortamos el puerro, las zanahorias, los tomates en pedazos grandes y los ponemos en la pota mientra pelamos las calabazas y las patatas.
Engadimos as patacas e a cabaza, eu poñolle auga quente, cubrimos e deixamos sobre 25 minutos ata que a pataca e a cabaza están blandas.
Añadimos las patatas y la calabaza, yo le pongo agua caliente, cubrimos y dejamos sobre 25 minutos hasta que la patata y la calabaza están blandas.
una vez que teñamos as patacas e a cabaza que se desfagan cunha culler, pois xa é o momento de atacarlle ca batidora.
una vez que tengamos las patatas y la calabaza que se deshagan con una cuchara, pues ya es el momento de atacarle con la batidora.
Deixamos unha crema, pero pasamola por un colador, para que quede mais fina.
Dejamos una crema, pero la pasamos por un colador, para que quede mas fina.
para pasar a crema, un colador, un cucharon e damoslle unhas voltas.
para pasar la crema, un colador, un cucharon y le damos unas vueltas.
Esta pota de crema, non costou mais de cinco euros en total, dou para facer tres litros e medio de crema, uns botes que podas conxelar, e temos unha crema rica para cando queiramos e neste tempo esta riquísima.
Esta pota de crema, no costo mais de cinco euros en total, dio para hacer tres litros y medio de crema. Unos botes que puedas congelar, y tenemos una crema rica para cuando queramos y en este tiempo esta riquísima.
para servir, podemola tunear con un pouco de xamon, hai quen lle pon un par de queixiños...
para servir, la podemos tunear con un poco de jamon, hay quien le pone un par de quesitos...
Bo proveito !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario