Hoxe non sabia moi ben que facer de comer, asi que decidin inventar un pouco, saiu unha receita rica e sinxela, despois de comer, a miña filla decidiu chamarlle "Tomates Ñam"... asi que, ese será o seu nome.
Hoy no sabia muy bien que hacer de comer, asi que decidi inventar un poco, salio una receta rica y sencilla, después de comer, mi hija decidió llamarle "Tomates Ñam"... asi que, ese será su nombre.
Ingredientes: Tomates grandes, unha racion da salsa bologñesa que xa fixemos neste blog, unha follas de alfábega, e un queixo raiado para gratinar e cus-cus.
Ingredientes: Tomates grandes, una racion de la salsa bologñesa que ya hicimos en este blog, unas hojas de albahaca y un queso rayado para gratinar y cus-cus.
o primeiro e cortar os tomates e vacialos. Cas semillas, e todo o interior, podemos conxelalo para outra preparación, pero eu tritureino cunhas follas de alfábega, unas gotas de aceite de oliva, e fixo unha salsa fría impresionante.
lo primero es cortar los tomates y vaciarlos. Con las semillas, y todo el interior, podemos congelarlo para otra preparación, pero yo lo triture con unas hojas de albahaca, unas gotas de aceite de oliva, e hizo un consomé frio impresionante.
enchemos ca bologñesa, unha folliña de alfábega en cada tomate (o gusto), e fixen dous tomates con queixo para gratinar. O forno, 20 minutos a 180º
llenamos con la bologñesa, una hojita de albahaca en cada tomate (al gusto), e hize dos tomates con queso para gratinar. Al horno, 20 minutos a 180º
mentras estaban no forno, decidin facer un cus-cus para ter na base do prato.
mientras estaban en el horno, decidi hacer un cus-cus para tener en la base del plato.
non hai dubida que na casa gustou, espero que na vosa tamen.
no hay duda que en casa gusto, espero que en la vuestra también.
bo proveito !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario