jueves, 9 de octubre de 2014

merluza á romana / merluza a la romana



Un prato sinxelo, sen espiñas e que lle encanta os nenos.
Un plato sencillo, sin espinas y que les encanta a los niños.
 



ingredientes: merluza, ovo e fariña
ingredientes: merluza, huevo y harina
 
A miña pescateira, pedinlle una cola de merluza do pincho, uns 600 gramos, e que me fixera dous filetes, que o tempo, eu fago en catro racions, porque asi tamen controlo mellor o tempo para facer os lados dous minutos os grandes e un o final da cola.
A mi pescatera, le pedi una cola de merluza del pincho, unos 600 gramos, y que me hiciera dos filetes, que al tiempo, yo hago en cuatro raciones, porque asi tambien controlo mejor el tiempo para hacer los lados dos minutos los grandes y uno el final de la cola.
 
 
so hai dous pasos, primeiro fariña, e despois ovo, tixola e servir.
solo hai dos pasos, primero harina y después huevo, sarten y servir.
 


 
cunha ensalda, unhas patacas ou o que mais lle guste, seguro que triunfades cun clásico da cociña.
con una ensalada, unas patatas o lo que mas les guste, seguro que triunfais con un clásico de la cocina.
 
bo proveito !!
 


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