miércoles, 21 de mayo de 2014

filete ruso de tenreira galega con champiñons // filete ruso de ternera gallega con champiñones


Filetes rusos, un prato facil, rico, doado de comer e tamen de facer.
Ingredientes, para tres persoas, 400 gramos de tenreira galega picada, sete champiñons, media cebola e un ovo.
Filetes rusos, un plato facil, rico, sencillo de comer y tambien de hacer.
Ingredientes para tres personas: 400 gramos de ternera gallega picada, siete champiñones, media cebolla y un huevo.



O primeiro sera picar ben a cebola e os champiñons, e pochalos na tixola con calma.
Lo primero será picar bien la cebolla y los champiñones, y pocharlos en la sarten con calma.



cando teñamos ben pochado a cebola e os champiñons, escurrimolos para que non leven aceite. Engadimos o ovo, o sofrito e mesturamos ben, quitamos unhas bolas como se fosen albondigas dun tamaño que nos collan na man, e esmagamolas cos dedos para facer os filetes, con estas cantidades a min doume para facer seis bos filetes.
cuando tengamos bien pochada la cebolla y los champiñones, lo escurrimos para que no lleven aceite. Añadimos el huevo, el sofrito y mezclamos bien, quitamos unas bolas como si fuesen albondigas de un tamaño que nos cojan en la mano, y las aplastamos con los dedos para hacer los filetes, con estas cantidades a mi me dio para hacer seis buenos filetes.



Despois de ter os filetes preparados, xa facemos como sempre, fariña ovo e pan relado, e á tixola minuto e medio por cada lado.
Despues de tener los filetes hechos, ya hacemos como siempre, harina, huevo y pan rallado, y a la sarten minuto y medio por cada lado.





Cunhas patacas fritidas, unha ensalada, unha salsa de tomate, non creo que haxa moito mais que decir...
Con unas patatas fritas, una ensalada, una salsa de tomate, no creo que haya mucho mas que decir...




¡¡ bo proveito !!


No hay comentarios:

Publicar un comentario