Un prato sinxelo e rico, moi doado de facer e que non ten ningunha complicacion.
Ingredientes: 300 gramos de lentellas, unha cebola, dous dentes de allo, duas cenorias, tres patacas, dous chourizos, taco de espinacas e unha folla de loureiro.
Un plato sencillo y rico, muy facil de hacer y que non tiene ninguna complicacion.
Ingredientes: 300 gramos de lentejas, una cebolla, dos dientes de ajo, dos zanahorias, tres patatas, dos chorizo, taco de espinacas y una hoja de laurel
tan facil como cortar en anacos os chourizos e patacas, no tamaño que nos guste e que sexa comodo para comer, o resto poñemolo enteiro, cubrir con auga fria e despois de 35 minutos pasaremos pola batidora
tan facil como cortar en pedazos los chorizos y patatas, en el tamaño que nos guste y que sea comodo para comer, el resto lo ponemos entero, cubrir de agua fria y despues de 35 minutos pasaremos por la batidora.
transcurridos os 35 minutos, retiramos a cebola, as cenorias, os dentes de allo para pasalo pola picadora e volver a salsa, co que aparte de facelo todo mais rico, conseguiremos outra cousa ben importante, que se temos nenos pouco comedores na casa, coman verduras sen decatarse.
transcurridos los 35 minutos, retiramos la cebolla, las zanahorias, los diente de ajo para pasarlo pola la picadora y volver a la salsa, con lo que aparte de hacerlo todo mas rico, conseguiremos otra cosa bien importante, que si tenemos niños poco comedores en casa, coman verduras sin enterarse.
deixar reposar un pouco e un prato listo para comer. Un detalliño, eu cando fago este tipo de comidas sempre fago cantidade por dous motivos, sempre saben mellor as cousas, e aforro en facer, o que sobra, vai para unha fiambrera o conxelador e xa teño unha comida lista para outro dia.
dejar reposar un poco y un plato listo para comer. Un detalle, yo cuando hago este tipo de comidas siempre hago cantidad por dos motivos, siempre saben mejor las cosas, y lo que sobra, va para una fiambrera al congelador y ya tengo una comida lista para otro dia.
¡¡ bo proveito !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario